O femeie a suferit arsuri de gradul III-IV pe o suprafață de 60% din corp. Ea a fost transportată, sâmbătă noapte, 6 iulie, cu elicopterul SMURD, la București.

O ambulanță de terapie intensivă mobilă a adus mai întâi femeia, din Tupilați, la UPU Piatra Neamț. Starea ei era foarte gravă și medicii au sedat-o și intubat-o imediat. Fiindcă la Iași nu mai erau locuri disponibile, din UPU s-a obținut acceptul de la București și transferul aerian s-a făcut de pe Aeroportul Bacău. „Pacienta, în vârstă de 59 de ani, a fost adusă cu TIM-ul la ora 15.45, la UPU, cu arsuri de gradul III-IV pe 60% din suprafața corpului. A fost sedată și intubată. S-a obținut transferul la secția de arși din București, iar transportul pacientei s-a făcut cu elicopterul SMURD. Date fiind condițiile de zbor, ora de decolare fiind 22.30, pacienta a fost transportată cu ambulanța din Piatra Neamț până la Aeroportul Bacău”, a declarat Victor Marghidan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Până în acest moment nu se știe dacă femeia a fost victima unui accident sau și-a dat foc după ce s-a stropit cu benzină.

(C.I.)

Articolul precedentPolițiștii sunt alături de familia colegului lor găsit mort într-o cameră de hotel
Articolul următorBătrânii, victimele unor tinere dintr-o grupare de escroci