O femeie este căutată de polițiști, pentru că se pare că și-a însușit un bun găsit și a efectuat operațiuni financiare în mod fraudulos.

„Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunilor de însușire a bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unei farmacii din Piatra Neamţ. În fapt,  la data de 19 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că în perioada 13-18.07.2018, persoane necunoscute ar fi efectuat operaţiuni financiare, folosindu-se de un card bancar pe care acesta l-a pierdut, prejudiciul creat fiind de 2.500 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cea bănuită de comiterea faptei este o femeie de aproximativ 35-40 de ani, păr negru şi cu înălțimea de 165-170 cm. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușire a bunului găsit și de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !”, se arată în comunicatul IPJ Neamț. (I.Ș.)

Articolul precedent15 lucrători „la negru” în construcții, taximetrie și spălătorii auto
Articolul următorPărintele Hrisostom Filipescu se află într-un centru de deținere din Germania
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.