Un bărbat de 54 de ani, din Stănița, a fost reținut de polițiști, în ziua de 28 aprilie, după ce-a făcut scandal și și-a atacat fosta soție. Individul a lovit-o pe femeie, iar ea s-a închis în casă și a sunat la 112.

Bărbatul, folosindu-se de un obiect tăietor ar fi ameninţat-o cu acte de violență, încercând să pătrundă în incinta locuinței. Totodată, bărbatul ar fi distrus mai multe bunuri din curtea imobilului. Întrucât a manifestat o atitudine ostilă în prezența polițiștilor, acesta a fost condus la sediul poliției.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Agresorul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub acuzațiile de violență în familie, ameninţare şi distrugere, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.