Femeia care s-a sinucis aruncându-se în lac își supărase soțul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFemeia care s-a aruncat de pe baraj, în Lacul Bâtca Doamnei din Piatra-Neamț, a fost identificată, în după-amiaza de 28 octombrie, după ce soțul ei s-a dus la poliție și a declarat că nu mai știe nimic despre ea din seara de 27 octombrie.

Florica A. avea 62 de ani și locuia în cartierul Precista. A lucrat la Fibrex, iar soțul ei lucra încă pe un șantier, ca șofer. Cei doi s-au înțeles foarte bine toată căsnicia. Erau văzuți mereu împreună la plimbare prin oraș sau luând masa la vreo terasă. Nu au avut copii, dar acest lucru nu i-a împiedicat să formeze un cuplu reușit.

Audiat, bărbatul a spus că duminică după-amiază au avut o discuție în contradictoriu. Nici măcar o ceartă. Și tocmai pentru ca discuția să nu devină ceartă, bărbatul a plecat să se plimbe. Rămasă singură în casă, Florica A. a luat o decizie neinspirată. A lăsat acasă portofelul și telefonul, n-a scris niciun bilet de adio, dar s-a dus la baraj și s-a aruncat în lac.

C. MIRCEA

Articolul precedentIncendiu teribil! O familie panicată când și-a văzut casa nouă făcută scrum
Articolul următorSpitalul Județean vrea să angajeze trei medici