Juniorii de elita ai CeahlauluiUnic în istoria clubului FC Ceahlăul: o echipă nu s-a putut prezenta la un joc oficial, din cauza lipsei banilor. Criza financiară ce afectează în această perioadă clubul are repercusiuni și asupra echipelor de juniori, ce activează în campionatul de elită. Formația de juniori sub 19 ani, antrenată de Lidi Chertic, nu a avut bani să se prezinte la meciul programat miercuri, 13 aprilie, în deplasare, cu CN “Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel, din etapa a 18-a, intermediară, a campionatului național. În consecință, juniorii au pierdut cu 0-3, prin neprezentare. Juniorii sub 19 ani au avut până acum evoluţii bune în seria întâi a campionatului naţional și, în acest moment, ocupă locul 4, în spatele unor cluburi care investesc foarte mult în juniori, precum FC Viitorul Constanţa, Dinamo sau Farul. Toate aceste trei cluburi au înregistrat miercuri rezultate negative, iar Ceahlăul a ratat astfel şansa de a se apropia de podium!

„Îmi pare foarte rău că s-a ajuns în această situație și sunt foarte supărat pentru că nu am avut bani să jucăm un meci care ne era la îndemână să îl câștigăm. Sperăm să putem disputa meciul programat duminică, de la ora 12, pe teren propriu, cu Dinamo, dar în situația în care am ajuns nu știu ce să mai cred“, a declarat tehnicianul Lidi Chertic.

Viitorul clubului de fotbal pietrean este sumbru, iar prezentările făcute presei de acţionarul majoritar Angelo Massone, susţinut de directorul Ioan Mironaş, s-au dovedit încă o dată nerealiste. (Mihai STOIAN)