ceahlaul lidi cherticÎnfrângerea din meciul de sâmbătă, scor 0-1 cu Gloria Buzău, i-a fost fatală tehnicianului echipei pietrene Simone Mazzali. Acesta a fost înştiinţat de Angelo Massone, acţionarul majoritar al Ceahlăului că nu mai este antrenorul principal al formaţiei pietrene. Odată cu el şi jucătorii Cazan, Ichim, Stana, Tăbăcariu, Margină şi Căruţă, au fost înştiinţaţi că sunt liberi să-şi caute alte angajamente. Noul antrenor principal al echipei pietrene este începând de duminică, 22 noiembrie, profesorul Lidi Chertic. Massone a mai anunţat că la meciul de miercuri 25 noiembrie, din campionat, contra Rapidului, care se va disputa la Piatra Neamţ, de la ora 19, Ceahlăul va juca cu grupa juniorilor de elită, antrenată chiar de Lidi Chertic. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentACTUALIZARE: Mercedes lovit de tren, şoferul mort!
Articolul următorTRAGEDIA COLECTIV: #60
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

6 COMENTARII

  1. Massone, parca nu mai avea nici un cuvant la echipa. Cum de tot Massone aduce antrenor, da afara antrenor si jucatori ? Parca creditorii aveau un cuvant ?. Smecherii, cei care au muls clubul asta ani de zile, vand explicatii fraierilor( suporteri, locuitorilor orasului, etc.)pana o sa ingroape de tot clubul. STEFAN STIE DE CE….

  2. Bravo Massone! Cea mai buna solutie de cand ai venit la Ceahlaul. Sa joace juniorii care vor sa se afirme, ceilalti sa joace la STEAUA!

  3. ATI DISTRUS CEAHLAUL !!!! mestecaneanu,mironas,boghian,…SA VA FIE RUSINE!!!!!
    CE CAUTA ACEST INFRACTOR INTERNATIONAL LA CEAHLAUL ???
    CE BENEFICII A ADUS CLUBULUI???
    HOTII AU ADUS HOTUL

Comments are closed.