pietricica turism

O fată, în vârstă de 14 ani, din Tarcău, care a plecat de acasă din ziua de 6 octombrie și nu s-a întors până acum, este căutată de polițiștii din toată ţara. Ea a fost dată în urmărire la nivel național, după ce familia i-a reclamat dispariția, în ziua de 10 octombrie.

“Minora Bantaş Mihaela Maria a plecat din locuința din satul Tarcău, fără a spune părinţilor și nu a mai revenit”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. “La data plecării minora era îmbrăcată cu cămașă din pânză de culoare roşie, blugi bleu deschis, cu dungi albe și purta pantofi tip sport albi, din imitaţie de piele cu un trandafir roşu pe partea exterioară a ambilor pantofi”.

Maria Mihaela Bantaș are înălţimea de 1,57 metri, cântăreaște cam 50 kilograme, are părul vopsit roşcat, lung până la umeri, faţa rotundă, ochii căprui și pleoapele alungite ca asiaticele.

Orice persoană care deține informații care pot ajuta la găsirea ei este rugată să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112! (C.M.)