Farmacia Ardelealul este singura companie din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est în topul primilor 50 de retaileri pharma din țară, după cifra de afaceri pe anul 2017.

Potrivit acestui top, dat publicității de Ziarul Financiar după informațiile primite de la Registrul Comerțului, lanțul de farmacii Ardealul este pe locul 27-28, cu o cifră de afaceri de 64 milioane lei, anul trecut. Primul loc în acest top este deținut de Sensiblu, cu 1,652 milioane lei cifră de afaceri, urmată de farmaciile Dona cu 880 milioane lei cifră de afaceri și Help Net Farma cu 585 milioane lei, iar topul se încheie cu Farmacia Farmex DL din Prahova, cu 35 milioane lei.

Analiza cotidianului național, publicată în 30 august 2018, mai arată că cele 50 de companii dețin jumătate din piața farmaceutică din România. La nivel naţional au fost 4.875 de companii înregistrate în 2017, în scădere cu circa 400 de firme faţă de anul anterior, în timp ce cifra de afaceri şi profitul acestor companii au crescut în aceeaşi perioadă, iar pierderile s-au diminuat. (C.H.)

Articolul precedentL3 Sporting Lieşti-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ * Gabriel Rădulescu: „Sper că vom mai elimina din greşeli” * Ionuţ Niculcea: „Cu Gabriel Rădulescu am avut lupte grele la copii şi juniori”
Articolul următorWater Music Festival pe malul lacului Izvorul Muntelui (31 august-2 septembrie)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.