Spitalul Județean de Urgență (SJU) Neamț nu va putea achiziționa servicii juridice de consultanță, de asistență și/sau de reprezentare în vederea gestionării proiectului de investiții ”Lucrări de reparații capitale-lucrări reabilitarea și modernizarea Secției Pediatrie”. Dintre cei 31 de consilieri județeni prezenți la ședința ordinară a Consiliului Județean (CJ) Neamț de miercuri, 31 octombrie, 16 s-au abținut în a vota proiectul, cei de la PNL și PMP, și doar cei majoritari, în număr de 15, au fost de acord cu achiziționarea respectivelor servicii. La finalul ședinței, președintele Ionel Arsene, a încercat să explice de ce era important ca acest proiect să fie adoptat.

Fără servicii juridice externe pentru Pediatrie, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Este un subiect sensibil, sigur că unii pot să-l speculeze politic. Eu nu am să o fac de data aceasta. Vreau doar să vă spun că este doar un subiect sensibil la care trebuie participăm cu toții. Sunt situații în care noi cei din Consiliul Județean, juriștii de la orice unitate… nu pot să ducă mai departe anumite chestii. Trebuie să vedem cum reușim să contractăm niște juriști care pot să rezolve chestiunea asta”, a spus președintele CJ Neamț, Ionel Arsene. (I.Ș.)

Articolul precedentTânărul rănit în explozia blocului din Piatra Neamț trimis în Belgia, cu tatăl lui. ”Mai am hainele de pe mine și buletinul”
Articolul următorLa aproape 24 de ore, Spitalul Județean a emis un comunicat privind victimele exploziei de la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.