0:00

Familia C.R., ambii părinți de 46 de ani, fiul de 12 ani și fiica lor de 22 de ani, sunt din Buhuși și se îndreptau spre Piatra Neamț, în momentul accidentului din această dimineață, de la Zănești. Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au stabilit că șoferul din Buhuși a intrat în depășirea coloanei de mașini de pe DN 15 când a fost lovit de mașina din spate.

Familie din Buhuși, rănită în depășire, pe DN 15, la Zănești, ZCH NEWS - sursa ta de informații
foto: Georgiana Moșu, ofițer de presă al IPJ Neamț

„După primele cercetări, reiese că bărbatul de 46 de ani, din Buhuși, care conducea autoturismul spre Piatra Neamț, ar fi vrut să depășească acea coloană de mașini, pe DN 15, moment în care ar fi fost lovit din spate de un autoturism care a intrat în depășire. Din impact, mașina de Bacău a ieșit în afara carosabilului și s-a izbit într-un stâlp de electricitate și într-un gard. A rezultat rănirea tuturor celor patru pasageri din mașina din Bacău. Testul alcoolscopic a fost negativ în cazul șoferului. În cauză se fac cercetări în continuare pentru vătămare corporală din culpă și pentru a se stabili exact cum s-a produs accidentul”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Familie din Buhuși, rănită în depășire, pe DN 15, la Zănești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFamilia din Buhuși a fost transportată la UPU Piatra Neamț, imediat după accidentul de la ora 7. Toți au traumatisme la cap, fata are și o contuzie toracică și la gleznă. Urmează să se stabilească exact diagnosticele pe baza investigațiilor medicale, potrivit lui Victor Marghidan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. (C.I.)

Articolul precedentVACANŢE MUZICALE 2019-programul ultimei zile
Articolul următorȘoferul care a plonjat în pârâu era băut