reclama autocenter

Astăzi, 15 mai, la o zi după expirarea mandatului fostei conduceri, ministrul Sănătății a numit o nouă echipă la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Conform ordinelor ajunse spre seară în județ, managerul și directorul financiar sunt persoane din afara spitalului. Este vorba despre Marius Ghineț și Claudia Tudora, care vin de la Publiserv SA, firma municipalității, unde primul a fost director logistică și celălalt director economic. Proaspăt manager, Marius Ghineț ne-a declarat: „Sunt pregătit din toate punctele de vedere să mă apuc de treabă! Singurul sentiment care mă încearcă în aceste momente este nerăbdarea. Mulțumesc tuturor pentru sprijin și încrederea acordată”.

Pe durata stării de alertă, fostul director financiar, Maricica Drăgan, este suspendată, chiar dacă a revenit în funcție, astăzi, pentru scurt timp.

Noul director medical al spitalului este dr. Cristina Gavriloiu, din cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică.

Iar noua directoare de îngrijiri este Mihaela Scurtu, asistenta șefă a secției Medicină Internă.

Rămas în subordinea ministerului, Spitalul de Urgență Piatra-Neamț ar urma să fie condus, cel puțin în următoarea lună de zile, de această nouă echipă propusă local și aprobată de la București.

(C.I.)

Articolul precedentSpital Târgu Neamţ: Asistenta şefă de la Urgenţe nu mai este angajata spitalului
Articolul următorCând dau Evaluarea Națională elevii aflați în izolare sau pozitivi la COVID-19