pietricica turism

Prin decizia Consiliului său Național, Partidul Mișcarea Populară a decis schimbarea tuturor președinților de filiale care au obținut sub 5% la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Așa se face că Laurențiu Dulamă, vicepreședinte CJ Neamț, a fost înlocuit din funcția de președinte al PMP Neamț, cu un interimar de import, Corneliu Bichineț, deputat de Vaslui, care s-a făcut remarcat prin activitate politică la Partidul România Mare, fost președinte al Consiliului Județean Vaslui în perioada 2004-2008, vicepreședinte în mandatul următor, funcție prelungită și în 2012-2015, de data aceasta din partea PNL. În august 2016, a demisionat din PNL și s-a înscris în PMP, din partea căruia, în decembrie, a ajuns în Camera Deputaților.
În PSD, ca și în PNL, încep calcule și scenarii, legate de voturile aleșilor locali PMP în Neamț, acolo unde votul acestora chiar contează în majoritatea constituită alături de PSD și ALDE. Asta pentru că schimbarea președintelui de filială poate genera schimbare de viziune cu posibilă pierdere a majorității, pe ici, pe colo, prin consiliile esențiale.

Corneliu Bichineț va asigura interimatul la PMP Neamț până la organizarea alegerilor interne, despre care surse din PMP spun că ar trebui organizate cel mai târziu în aprilie. (D.O.)

1 COMENTARIU

  1. D-le Dulama, hai ca se poarta, nici la PNL nu s-a gasit conducator autohton iar la parlamentare asa au tesut judetele, cu candidati de nu mai stiau unii saracii sa ajunga acasa. La acoperitu Turcescu s-a potrivit zona pt. ca el e mai bronzat….Pe cand si la alte partide, hai ca se poate ce naiba, s-a gasit inlocuitor pt Cuza, asa ca pt….

Comments are closed.