EXCELENȚĂ Petrouzinex SRL Piatra Neamț – 20 de ani de performanță pe piața armăturilor industriale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPetrouzinex SRL Piatra Neamț a împlinit, recent, 20 de ani de activitate. Evenimentul a avut dublă semnificație, întrucât, în martie anul acesta, se împlinesc două decenii de la înființarea companiei și, totodată, este celebrată cea de-a 50-a aniversare a fondatorului acesteia, domnul Dorin Agavriloae. Caracterul ambițios și atitudinea optimist-realistă ale administratorului au fost transmise echipei, astfel încât firma a urcat încet și sigur.

În prezent, se află în topul companiilor care distribuie echipamente industriale. O nișă puțin valorificată la începutul anilor ’90, comercializarea de robineți industriali s-a dovedit, de-a lungul timpului, o activitate ce a adus companiei profitul dorit de orice om de afaceri.

EXCELENȚĂ Petrouzinex SRL Piatra Neamț – 20 de ani de performanță pe piața armăturilor industriale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPornită de la o idee anterioară, compania Petrouzinex de astăzi își pune bazele ca o afacere de familie, care a pornit cu resurse modeste: un depozit, un teren și un stoc de produse:

EXCELENȚĂ Petrouzinex SRL Piatra Neamț – 20 de ani de performanță pe piața armăturilor industriale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFiindcă numărul de producători de robinete industriale din România era în descreștere în acea perioadă, iar necesarul de astfel de produse începea să urce, trebuia să ne orientăm rapid pentru a putea onora comenzile, devenite, între timp, din ce în ce mai diverse. A apărut, astfel, ideea de a trece la calitatea de importator și distribuitor de robinete industriale, idee concretizată în realitate. Ne-am asigurat, astfel, un stoc tampon în permanentă creștere ca diversitate și cantitate, pentru a putea onora, în timp util, comenzile primite. Astăzi, avem ca parteneri mari producători din această industrie, din Europa și din întreaga lume. Ne-am extins relațiile comerciale privitoare la vânzările de la nivel național și către piața externă”.

Petrouzinex SRL se află pe bulevardul General Dăscălescu, nr. 261, la ieșirea din Piatra Neamț spre Bacău, pe partea stângă. Compania Petrouzinex deține, la ora actuală, un spațiu de depozitare care asigură stocarea unui număr de produse ce depășește valoarea de 3 milioane de euro și un parc auto propriu pentru buna desfășurare a serviciilor.

EXCELENȚĂ Petrouzinex SRL Piatra Neamț – 20 de ani de performanță pe piața armăturilor industriale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe această cale, mulțumesc echipei mele pentru devotament și profesionalism! De asemenea, mulțumesc minunatei mele soții, care s-a alăturat în activitatea noastră la scurt timp după înființarea societății, contribuind activ la ceea ce este Petrouzinex astăzi. Recent, compania a înființat un punct de lucru la București, unde activează o parte din echipă, coordonată de fiul nostru, Neculai Teodor Agavriloae. Intrăm, astfel, într-o etapă de dezvoltare a companiei și, totodată, de pregătire profesională a viitorului manager. Sper ca fiul meu să poată, până la finalizarea studiilor, să îmbine cu succes ambele preocupări din cariera sa”.

* ”Cu noi, nu pierdeți nicio picătură!”

În cei 20 de ani de activitate, Petrouzinex SRL Piatra Neamț a căpătat un trend ascendent, prin abilitatea de a-și modela activitatea în funcție de noile cerințe din piață. În momentul de față, compania distribuie o gamă diversificată de produse din domeniul armăturilor industriale, asigurând un raport optim calitate-preț și servicii ireproșabile tuturor partenerilor săi.

În stocuri, se regăsesc articole de robinetărie și produse conexe, ce răspund solicitărilor din domenii precum:

  • Rețele de apă și canalizare
  • Rețele de gaze
  • Abur
  • Instalații de irigare
  • Industria chimică
  • Industria extractivă
  • Industria alimentară

Seriozitatea în relațiile comerciale, calitatea produselor furnizate, locul de top stabil pe care și l-a construit într-un domeniu marcat în prezent de concurență se regăsesc în sloganul Petrouzinex – ”Cu noi, nu pierdeți nicio picătură”.

* Clienți și furnizori

EXCELENȚĂ Petrouzinex SRL Piatra Neamț – 20 de ani de performanță pe piața armăturilor industriale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPortofoliul companiei PETROUZINEX înseamnă peste 900 de clienți, care folosesc echipamente pentru executarea lucrărilor din domeniul alimentării cu apă și canalizare, pentru rețele de gaze, petrol, țiței, abur, fluide diverse etc.

Furnizorii companiei sunt extrem de atent selectați, astfel încât produsele care ajung pe piața românească să fie nu doar la prețuri convenabile, ci și la parametrii tehnici și de calitate ceruți de normativele în vigoare. Producătorii parteneri sunt companii din țări precum: Germania, Franța, Cehia, Spania, Bulgaria, Turcia, Italia, portofoliul fiind în continuă extindere.

Produsele livrate de PETROUZINEX sunt garantate de producătorii care folosesc tehnici de producție moderne.

* Strategia Petrouzinex

Compania oferă, pe lângă o gamă diversă de produse de calitate la prețuri competitive, o serie de servicii de consultanță profesioniste, termene de livrare optime și posibilități de plată flexibile.

PETROUZINEX este principalul furnizor de robinete industriale pentru companii de succes din întreaga țară. Fundamentul relațiilor comerciale este onestitatea față de furnizori și față de clienți.

Experiența din cei 20 de ani de activitate este in concordanță cu pregătirea permanentă a echipei de profesioniști ai companiei.

EXCELENȚĂ Petrouzinex SRL Piatra Neamț – 20 de ani de performanță pe piața armăturilor industriale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPETROUZINEX a obținut, din anul 2006, certificarea sistemului de management al calității SR EN ISO 9001 de la cunoscuta instituție germană TÜV RHEINLAND.

În prezent, planul de extindere al companiei PETROUZINEX vizează multiplicarea spectrului de produse pentru a răspunde prompt solicitărilor diverse din piață.

Un segment nou în activitatea PETROUZINEX SRL Piatra Neamț este înființarea unor servicii de mentenanță pentru echipamentele furnizate, segment necesar la momentul actual.

Prezența activă a companiei în toți acești ani la târgurile naționale și internaționale de profil, la forumurile și expozițiile din România și din Europa au permis companiei creșterea consecventă și lărgirea paletei de furnizori și clienți.

Compania Petrouzinex SRL Piatra Neamț va fi prezentă, în perioada 14-16 mai, la cea de-a XX-a ediție a Forumului Regional al Apei – ExpoApa 2018, eveniment organizat de Asociația Română a Apei, la Palatul Parlamentului, din București.

Articolul precedentSilvicultorii din Neamț vă urează sărbători cu pace!
Articolul următorPrimarul Lucian Micu: ”Sărbători liniștite și pe toți cei dragi alături!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.