ambulanta-12-stadionAmbulanţa Neamţ are nevoie de doi şoferi şi un registrator.

Conform anunţului, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de  șofer autosanitară, unul pe durată nedeterminată şi altul pe durată determinată, ambele pentru Staţia centrală Piatra Neamţ.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 10 octombrie, ora 15:00. Pe data de 14 octombrie, începând cu ora 10:00, se derulează concursul, care constă în trei probe scrise şi interviu: chestionar legislaţie rutieră – 26 întrebări – probă eliminatorie – minimum 22 puncte; test prim ajutor -10 întrebări din asistenţă medicală de urgenţă – prim ajutor calificat; test mecanică -10 întrebări şi interviu.
Postul de operator registrator de urgență debutant este pentru Substaţia Târgu Neamţ şi nu are deloc cerinţe mai blânde: pe 10 octombrie, la ora 15:00, este data limită pentru depunerea dosarelor. Pe data de 17 octombrie, începând cu ora 10:00, se desfăşoară concursul, care constă din proba scrisă (rezolvarea unui test grilă care va conţine un număr de 10 întrebări), proba practică (abilităţi utilizare Word şi Excel) şi interviu.
Alte oferte de joburi bugetare la Neamţ:
Articolul precedentLIGA A V-A: Programul etapei * Clasamente
Articolul următorHCF Piatra Neamţ, meci la Rapid Bucureşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.