0:00

Ex prefectul Panaite, coordonator Pro România la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAșa cum Mesagerul de Neamț a anticipat, fostul primar de Dragomirești și prefect al județului Neamț, Vasile Panaite a preluat organizația Piatra Neamț Pro România. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru Mesagerul de Neamț, că deocamdată, se ocupă de coordonare și organizare, pentru a forma o nouă echipă, iar persoana care l-a susținut și pentru care a decis să intre în echipa Pro România Piatra Neamț, este nimeni alta decât Aurelia Simionică, fost viceprimar de Piatra Neamț și fost șef al organizației PSD Piatra Neamț.

”Sunt membri în organizație cu care vreau să colaborăm în continuare, vreau să upgradăm această organizație pentru a ajunge spre performanță. Vreau să continuăm cu ideea de PRO, care înseamnă progres. Este o organizație liberă, axată pe proiecte care să ducă la dezvoltarea orașului. Nu mă interesează dispute personale cu absolut nimeni, ci mă interesează doar proiecte atât fezabile cât și realizabile. Doamna Simionică face parte din echipă și mă bucură acest lucru. Mă bucur din suflet, a fost una dintre susținătoarele mele. Faptul că fac parte din această echipă este și datorită domniei sale. La momentul actual discutăm despre formarea unei echipe puternice și ulterior discutăm despre funcții. În acest moment eu sunt coordonator Pro România Piatra Neamț și îmi doresc din suflet să facem o echipă atât de puternică încât să câștigăm Primăria Piatra Neamț”, a declarat Vasile Panaite, coordonator Pro România Piatra Neamț.

Comunicatul integral emis de Biroul de presă al Pro România, filiala Neamț, îi redăm în continuare:

Delegația Națională a PRO România a aprobat, marți, 6 noiembrie 2018, numirea lui Liviu Harbuz în funcția de președinte al filialei nemțene a partidului și a lui Vasile Panaite ca președinte al filialei municipale Piatra-Neamț.

Cei doi lideri ai PRO România – filiala Neamț doresc formarea unei echipe puternice care va oferi o alternativă credibilă și consistentă la actuala clasa politică și administrativă.

”Vreau să vin acasă, să construiesc alături de echipa Pro România lucruri frumoase pentru județul Neamț. Am constatat cu amărăciune că în ultimii trei ani nu s-a făcut absolut nimic în județ dar nici în țară și este de datoria noastră să ne implicăm. Totodată sunt bucuros că fac echipă alături de Vasile Panaite și ne propunem să implementăm un proiect consistent și durabil, pentru că nemțenii merită acest lucru. Vom crea o echipă puternică, vom avea coordonatori pe fiecare domeniu de activitate pentru că ne dorim în partid și oameni tineri dar și specialiști în diverse profesii”, a declarat Liviu Harbuz, președintele filialei Neamț a PRO-România.

Trebuie să recunoaștem cu toții că lucrurile au stagnat de câțiva ani în municipiul Piatra-Neamț, că avem de recuperat un decalaj enorm față de alte orașe. Municipiul Piatra-Neamț are nevoie de o altă viziune decât cea prezentă, nu este suficient doar să faci marcaje rutiere, sensuri giratorii și să plătești utilitățile. Alături de Liviu Harbuz și echipa PRO România am gândit un proiect prin care orașul va redeveni Perla Moldovei. Împreună putem mișca lucrurile în direcția cea bună”, a declarat Vasile Panaite, președintele filialei Piatra-Neamț a PRO România.

În vârstă de 56 ani, Liviu Harbuz este de profesie medic veterinar și a fost președinte și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari. A fost președinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor ale cărei baze le-a pus în 2002.

În Parlamentul României, unde a fost ales deputat, Liviu Harbuz a deținut funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură.

În prezent, Liviu Harbuz moderează una dintre cele mai longevive emisiuni radio (”Prieteni fără cuvinte”) la Europa FM și a pus bazele proiectului ”Prin jungle urbană”, la DC News.

Vasile Panaite are 47 ani și este absolvent al Facultății de Teologie și al Academiei de Studii Economice. A fost contabil-șef al Primăriei Dragomirești iar din 2004 a fost primar al acestei localități. În anul 2017 a fost numit prefect al județului Neamț”.

(I.Ș.)

Articolul precedentCazul tânărului ars în explozie schimbă lucruri: România va încheia protocoale cu centrele de mari arși din Europa
Articolul următorCL Piatra Neamţ: 50.000 de lei pentru oamenii afectați de explozia din 31 octombrie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.