0:00

Evenimente surpriză pentru zilele municipiului Piatra Neamț?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnul acesta vom putea sărbători zilele orașului în perioada 24-27 iunie, dacă vor exista noi măsuri de relaxare a restricțiilor. Conducerea municipalității pietrene creionează, de aproximativ două săptămâni, o listă cu evenimente care să anime viața socială a cetățenilor.

Invitat, astăzi, 21 mai, la emisiunea „Cafeaua de dimineață”, primarul Andrei Carabelea a declarat: „Decizia de a face zilele orașului depinde de felul în care se vor relaxa măsurile de protecție, la data de 1 iunie. Ne așteptăm la asta și sperăm că așa va fi. Acum pregătim calendarul, cert este că am avut discuții cu reprezentanții Clubului Ecvestru pentru a pregăti un eveniment ecvestru, vor fi evenimente pe care le preluăm, inspirați, de ce s-a întâmplat în anii din urmă, dar cu siguranță vor fi și evenimente cu caracter de noutate.”

Poate că noul regulament, deja propus pentru dezbatere, care vizează organizarea și desfășurarea evenimentelor în municipiul Piatra Neamț va fi definitivat până la cea dată și vom avea activități tematice, pe categorii de vârstă, în zone diferite ale orașului.

Articolul precedentDe astăzi, cine nu respectă arestul la domiciliu va fi judecat pentru evadare
Articolul următor3 copii, cu vârste de 8 și 11 ani, răniți într-un accident la Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.