Cinema Mon Amour din Piatra-Neamț găzduiește, duminică, 12 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul trupei Marili,“Marili Cântă!” care se bucură de succes în special în rândul copiilor de grădiniță din țară.

Evenimente în Neamț: spectacol pentru copii, Cufărul Borleștiului, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Copilul tău a dansat vreodată Dansul prieteniei sau Ne învârtim și a fost încântat de muzica noastră? Peste 2000 de copii și părinți au aflat ce este succesul, care sunt ingredientele necesare pentru a ajunge oameni de succes, unde stă creativitatea ascunsă, de ce iubirea nu trebuie să lipsească din tot ce facem, cum un strop de năzdrăvănie poate fi nelipsită din procesul nostru de dezvoltare, de ce spiritul de aventură e important în relația părinte-copil și cum să te distrezi, indiferent de vârstă, într-o oră extrem de antrenantă ce se dovedește a fi spectacolul trupei Marili, intitulat „Marili cântă!”, spun  organizatorii. Trupa Marili a fost înființață în urmă cu 9 ani, iar conceptul de spectacole în care copiii sunt antrenați să participle prin dans, cântec  și mișcare, a fost lăudat de profesori și părinții, copiii fiind extrem de  încântați. Este un concept asemănător celui promovat de o altă trupă celebră pentru copii, Gașca Zurli.

Tot mâine, 12 noiembrie, la Căminul Cultural din sat Borlești, comuna cu același nume are loc, de la ora 13:00, lansarea albumului “Cufărul Borleștiului”.

Evenimente în Neamț: spectacol pentru copii, Cufărul Borleștiului, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Timp de trei luni am documentat „Altița ulițelor din Borlești”, cuprinzând cămăși și izvoade cusute de generațiile de ieri și de astăzi. Este timpul să fim împreună, într-un număr și mai mare, pentru a viziona rezultatele obținute în cadrul tuturor activităților desfășurate: Albumul „Cufărul Borleștiului” ce cuprinde – rezultatele atelierelor și lucrului în echipă în documentarea cămășilor cu altiță cusute înainte de secolul XXI, de pe ulițele Borleștiului”, spun organizatorii.

În cadrul evenimentului va fi prezentată o expoziție de fotografie pe sticlă – Ambrotipie – cu cei care cos și poartă cămăși în secolul XXI în Șezătoarea Borlești și va avea loc o proiecție video a progresului documentării „Altiței ulițelor din Borlești”. Participarea la eveniment este gratuită. Angela Croitoru

Articolul precedentNoutăți fiscale privind plata în numerar: unele au intrat în vigoare
Articolul următorFOTO Au dispărut cuștile din viitoarea Grădină Publică “Nicu Albu” Piatra-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.