crin la piatra

Lansarea oficială, la nivelul Regiunii Nord-Est, a candidaților Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare din acest an, va fi organizată duminică, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, începând cu ora 12. Alături de președintele Crin Antonescu și președinții organizațiilor din regiune se vor afla vedetele listei: Norica Nicolai, Adina Vălean, Renate Weber, Eduard Hellvig, Ramona Mănescu, Cristian Bușoi și, nu în ultimul rând, Mihai Țurcanu de la Botoșani. Lipsește motivat prim-vicepreședintele Klaus Iohannis, angajat într-o acțiune la Sibiu.

Echipa liberală sosește duminică dimineață, de la Iași – după ce, sâmbătă, participă la conferința teritorială a filialei PNL – și va pleca direct spre București, imediat după lansare și întâlnirea cu presa.

Președintele PNL Neamț, deputatul Dorinel Ursărescu, este convins că se vor aduna peste 4.000 de liberali și simpatizanți din cele șase județe ale regiunii, ceea ce înseamnă că vor umple Polivalenta din Calea Romanului. La rândul său, senatorul Eugen Țapu, liderul liberalilor pietreni, consideră că lansarea de duminică este o mare onoare pentru colegii săi de partid și, totodată, un mesaj de încurajare și încredere în electoratul nemțean.

Partidul Național Liberal își fixase inițial ca obiectiv obținerea a opt mandate. La înscrierea listei de candidați, la Biroul Electoral Central, partidul a depus în jur de 1,2 milioane de semnături, Crin Antonescu exprimându-și speranța că numărul de voturi obținut în alegeri îl va depăși pe cel al susținătorilor declarați. (V. COSMA)

Articolul precedentFumatul, la putere în spitale?
Articolul următorPrea june, prea de la pesedeu

1 COMENTARIU

  1. Listele europarlamentare PNL sunt cele mai bine realizate, deoarece pun in prim plan femei ca Norica Nicolai si Renate Weber, ferme luptatoare anti-ACTA.

Comments are closed.