0:00

Eusebiu-IulianTancău, pivotul din perioada de glorie a campioanei FibrexNylon Săvinești, este de anul trecut primarul comunei băcăuane Gârleni. Înainte de a fi edil șef, Tancău a îndeplinit timp de un mandat funcția de viceprimar. Are 44 de ani, este profesor de handbal și spune că a început să cocheteze cu politica în urmă cu 8 ani.

Eusebiu Tancău este primar peste 6.000 de oameni, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Sunt primar PSD. Înainte am fost viceprimar și iată oamenii m-au ales primar. E diferență mare între profesor și primar. Tot cu oamenii lucrezi dar sunt mai multe responsabilități. De la catedră m-am oprit pentru că nu mai am timp. Din când în când îl mai ajut pe Gabriel Armanu, mi-am mutat juniorii III de care mă ocupam de la Buhuși la Bacău”, a declarat Eusebiu Tancău.

Înainte de a evolua la FibrexNylon, Tancău a jucat la Știința Bacău iar după destrămarea campioanei și câștigătoarei Cupei României s-a transferat la Dinamo București. După ce a fost un campion al semicercului vrea să devină cel mai bun și în administrația publică locală.

”Trecutul nu se uită. El rămâne cu mine pretutindeni. Cea mai bună perioadă a mea ca jucător a fost la FibrexNylon. De fapt a tuturor celor care au jucat în acea perioadă la Piatra Neamț. Ne amintim cu drag de acele vremuri și nu ne vine să credem că nu mai există echipă masculină de seniori la Piatra Neamț”. (Ana MOISE)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A IV-A: Teiul-Moldova 6-0 (2-0) şi Bradu-Speranţa 2-2 (0-1)
Articolul următorAvaria de la Roman: A fost sau nu anunţată întreruperea? Primăria şi Prefectura au opinii diferite!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.