reclama autocenter

Am depus listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, un moment încărcat de o puternică responsabilitate. Vorbim de responsabilitatea  unui nou început, în care parlamentul să lucreze efectiv în favoarea cetățenilor, lucru care astăzi, din păcate, nu se întâmplă. Nimeni nu știe ce poate aduce o nouă zi, într-un parlament dominat de PSD.

PNL rămâne principala forță politică din județul Neamț și le mulțumesc nemțenilor care au semnat pentru susținerea echipei din care fac parte. Județul Neamț are nevoie de un guvern și un parlament liberal. Peste tot pe unde a trecut PSD a rămas dezastru. Șomaj, depopulare masivă, lipsa unei infrastructuri adecvate, comunități întregi izolate, fără apă, canalizare și gaze, fără perspective.

PNL merită să guverneze, merită să aibă majoritatea în parlament. Pentru că PNL pune preț pe investiții, singura cale de a putea majora pensii, alocații și salarii. Pentru că PNL a demonstrat că știe să guverneze și să ducă România înainte, chiar și în această perioadă extrem de dificilă, dominată de pandemia de coronavirus. Pentru că spunem oamenilor adevărul și dezvoltăm România.

Eugen Țapu-Nazare

Viceliderul Grupului PNL din Senatul României

Articolul precedentRecorduri Covid: Încă 88 de nemțeni pozitivi. Peste 800 cazuri noi în zona Nord-Est. Aproape 5.000 de români confirmați astăzi
Articolul următorL2 Universitatea Cluj a remizat acasă cu Concordia Chiajna
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.