Eugen Țapu-Nazare, PNL: „281 voturi PENTRU haos”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ziua cu record de cazuri noi covid, PSD, AUR şi USR au lăsat România fără guvern, din ură pentru un singur om, premierul Florin Cîţu. Doar ura i-a unit astăzi în alianţa toxică a trei partide care-și aruncau cuvinte grele nu cu multă vreme în urmă.

Nu au propus nimic după ce au demolat. Să faci acest lucru înainte de venirea sezonului rece când se caută soluții pentru problemele deloc puține privind încălzirea pe timp de iarnă înseamnă, fără niciun dubiu, că acestor trei partide nu le pasă de români.

PSD, AUR și USR nu au propunere de premier. Au închis ședința și au plecat acasă.

Prin votarea moțiunii, USR a recunoscut astăzi că miniștrii pe care i-a avut în Cabinetul Cîțu au fost incompetenți. Din păcate, USR a dovedit că nu poate fi mai mult decât un partid de opoziție, care doar contestă fără să fie capabil să construiască.

România va merge înainte, PNL va merge înainte și va guverna. Pentru că am demonstrat că suntem singurul partid capabil să implementeze reformele atât de necesare.

Vom fi însă mult mai atenți ce parteneri vom accepta la masa negocierilor. De oameni duplicitari nu avem nevoie.

Eugen Țapu-Nazare

Chestor al Senatului României

Articolul precedentDouă persoane au ajuns în spital după un accident la Stulpicani
Articolul următorBucătărie de vară în flăcări la Războieni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Raman surprins sa citesc aiurelile lui Tapu.Chiar nu ii este clar ca guvernul Catu a fost un dezastru pentru tara.Daca nu-l atentionam la timp pe Tapu chiar crede ca este un politician valoros.Nu il stiu sa aiba asemenea calitati.PNL 2020-2021 PRIN „Guvernul meu” a distrus tara.De aceea am esuat lamentabil.

Comments are closed.