0:00

Sâmbătă, 3 iunie, candidatul PMP la funcția de primar a comunei Bălțătești, dl. Eugen Grigoraș, a primit vizita unor oaspeți de seamă, de la București, cât și de la județ. Deputatul PMP, Eugen Tomac, secretarul general executiv al PMP la nivel național, Laurențiu Dulamă, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț și Bogdan Gavrilescu, viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, au venit “acasă” la Eugen Grigoraș, pentru a-i arăta susținerea și încrederea că, pe 11 iunie, va deveni noul primar al comunei Bălțătești. În discuțiile avute cu mai mulți tineri din comună, liderilor PMP și lui Eugen Grigoraș li s-a adus la cunoștință faptul că niciunul dintre ceilalți candidați nu au oferit vreo măsură sau vreo soluție în programul lor electoral, care să se refere la tinerii din comună. Aceştia se plâng de lipsa locurilor de muncă, a unor locuințe ANL, dar și de dezinteresul administrației locale față de tânăra generație.

Eugen Grigoraș, candidatul PMP la Primăria Bălțătești: „Vreau să înființez un consiliu local al tinerilor”, ZCH NEWS - sursa ta de informații“De ceva timp tot vedem prin comună candidați de la diferite partide însoțiți de zeci de membri de partid, care ne împart pliante și scrisori despre cât de multe or să facă ei, dacă vor ajunge primari. Dar în niciun pliant al niciunuia dintre candidați nu am citit ceva referitor la tinerii din comună. Nu am văzut pe niciun pliant vreo soluție sau vreo măsură care să vină în sprijinul tinerilor. Viitorul acestei comune nu stă în bătrânii satului sau în pensionari. Viitorul comunei Bălțătești stă în tinerii de aici. Sper ca domnul Eugen Grigoraș, care este și cel mai tânăr dintre candidații la funcția de primar, să nu uite tinerii din comună. Am încredere că, fiind mai tânăr decât ceilalți candidați și având și o altă mentalitate, va sprijini tinerii”, a precizat un tânăr din comună.

Eugen Grigoraș, candidatul PMP la Primăria Bălțătești: „Vreau să înființez un consiliu local al tinerilor”, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Stimularea spiritului antreprenorial, diversificarea activităţilor şi veniturilor sunt doar câteva din măsurile pe care le voi lua ca primar, în sprijinul tinerilor. De asemenea, construirea de locuințe ANL, cât și acordarea de facilități pentru investitorii care doresc să-și deschidă o afacere la noi, sunt alte câteva priorități de-ale mele. Vreau să implic tinerii din comună, în deciziile administrative, prin constituirea unui consiliu local al tinerilor, care să participe direct și indirect la bunul mers al comunității”, a declarat Eugen Grigoraș. (C.T. STURZU)

Articolul precedent13 mc de cherestea, confiscată cu tot cu TIR
Articolul următorAnunț angajare APA SERV SA
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.