ga pro co (1)

Epocile istorice s-au succedat de-a lungul existenței planetare, având fiecare caracteristicile sale. La noi, în Neamț, trăim o epocă pe care o putem defini, câteodată, ca fiind epoca de Piatra Neamț. Apucături de neam (prost) ales, metehne de bizoni, obiceiuri de om al peșterilor adaptate, desigur, secolului în care trăim, asezonate toate, din plin, cu indolență, inconștiență și indiferență, rezultă… cam ceea ce vedem în jurul nostru, unii mai mult, alții mai puțin.

Inaugurăm o rubrică astăzi, în care încercăm să aducem în fața dvs. mărturii vizuale ale semenilor noștri, prin care aceștia demonstrează ce sunt în stare să facă și până unde li se-ntinde plapuma/ nerușinarea/ inteligența etc. Nu numai din municipiul reședință, ci de pe tot cuprinsul Neamțului.

Astăzi, episodul-pilot stă sub motto-ul ”decât chimicale în mâncare, mai bine mâncare la chimicale”. Obișnuită cu lucrul după programul ”ori stă, ori nu merge”, vizibilă din când în când prin protestele salariaților rămași, fosta Azochim, actualmente Ga-Pro-Co Chemicals, se reconvertește profesional și dă poporului ce-i place: nunți, botezuri, cumetrii. Nu știm dacă există o legătură chimică între domeniul principal de activitate și cel secundar, dar, până la reacțiile în lanț, venim cu poza.

ga pro co (2)

Articolul precedentApa Serv schimbă conducte
Articolul următorSărbătoare de Rusalii cu efective sporite