0:00

Enache demis după patru etape, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Înfrângerea cu 0-2, din partida cu AS Clinceni, i-a fost fatală lui Costel Enache, antrenorul principal al CSMS Iași. „Nu ştiu nici eu prea multe, cert este că am fost sunat duminică seară de către preşedintele Florin Prunea şi am fost anunţat că nu mai sunt antrenorul echipei. Nu este un zvon, asta e realitatea. Astea nu sunt glume, nu te poţi juca cu viitorul unui om şi cu soarta unei echipe până la urmă. Aştept şi eu şedinţa Comitetului Director pentru a afla mai multe”, a declarat Costel Enache. Florin Prunea a spus că noii antrenori ai CSMS Iași sunt Adi Cotan și Bebe Manole. Enache a rezistat doar patru etape la Iași, unde a câștigat trei meciuri, iar la prima înfrângere a fost demis. Lui Costel Enache I se reproșează că ar fi greșit tactic când ar fi întocmit echipa pentru meciul cu echipa din Clinceni, care, în urma victoriei de la Iași, a trecut pe primul loc al seriei I din Liga a II-a. (C.S.)

Articolul precedentLitigiul Primărie-Sursum Corda la instanţă
Articolul următorApometre citite prin fibră optică

4 COMENTARII

  1. Cred ca locul lui e la Roman…la nivel de liga a 3-a poate face performanta, daca ramanea la Ceahlaul anul asta SIGUR ne retrograda!

  2. Era de asteptat,dupa eliminarea din cupa ,destul de rusinoasa,si ultimul meci acasa,antevorbitorul a punctat bine,la ROMAN ,poate face treaba buna,poate chiar promova in Liga 2,daca se doreste.

Comentariile sunt închise.