pietricica turism

CSM Roman a ratat calificarea în final four-ul Cupei României. Finalistele ediției trecute au pierdut la un gol, scor 26-27 (11-14), disputa din sferturile de finală, cu CSM Slobozia, și au spus adio cupelor europene. Nemțencele au comis foarte multe erori pe faza de apărare, iar arbitrajul le-a defavorizat clar în unele momente importante ale meciului.

“Un meci cu multe greșeli făcute de noi mai ales pe faza de apărare, însă o mare influență în stabilirea câștigătoarei a avut-o și arbitrajul. Și ratările din situațiile de unu la unu cu portarul advers ne-au dus în această situație de a pierde jocul. Cred că meritam să ajungem în primele 4 echipe în Cupa României, dar astăzi am făcut un joc mai slab, cu multe greșeli. Asta-i viața, câteodată nu depinde numai de noi. Nu cred că o să mai jucăm în acest sezon în vreo cupă europeană”, a declarat prof. Viorel Lazăr, antrenorul formației din orașul de la malul Moldovei.

Au marcat pentru CSM Roman: Iuganu (8 goluri), Stoleru (5), Glibko (4), Vădineanu (3), Toskovic (2), Agrigoroaei (1), Cîlici (1), Rusu (1), Tomescu (1).

CSM Unirea Slobozia s-a clasat pe ultimul loc în Liga Națională, iar CSM Roman pe locul al cincilea. S-au mai calificat în careul de ași al Cupei României: CSM Bistrița (33-32 cu Rapid București) și SCM Craiova (28-18 cu Dunărea Brăila). A patra echipă calificată, cel mai probabil CSM București, va fi cunoscută luni, 15 mai. (Ana MOISE)