bicaz premiu
Andreea Mara HANGANU, în stânga academicianului Solomon MARCUS

Andreea Mara Hanganu, elevă la Liceul “Carol I” Bicaz, a obţinut, recent, o menţiune la Concursul de literatură “Ion Barbu – Dan Barbilian”, organizat în judeţul Călăraşi.

Ediţia a XX-a a acestui concurs a avut loc, în perioada 23 – 25 octombrie 2015, în organizarea Inspectoratului Şcolar al Judeţului Călăraşi.

La concursul de literatură, susţinut la Liceul “Ştefan Bănulescu” Călăraşi, au participat 357 de elevi din judeţele Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, municipiul Bucureşti, dar şi din Bulgaria, Republica Moldova şi Ungaria.

“Pentru prima participare, pentru faptul că Liceul «Carol I» reprezenta judeţul Neamţ şi pentru puţinul timp în care ne-am pregătit acest rezultat se aproprie de excelenţă! Aducem mulţumiri şi aprecieri elevei noastre Hanganu Mara Andreea”, se precizează pe pagina de Facebook a liceului din Bicaz.

Diplomele au fost oferite elevilor de academician prof. univ. dr. Solomon Marcus. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook Liceul Carol I Bicaz)

Articolul precedentNemţean, în comă la Iaşi, după ce-a fost lovit de maşină
Articolul următorSpitalul Roman: Manager nou şi secţii renovate!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.