Perioada sfintelor sărbători de Paști au surprins-o pe Elena Udrea, deputatul de Roman – Ion Creangă, în tot felul de ipostaze. Dacă în trecut, acesta le-a arătat românilor că știe să croșeteze sau să dea cu mopul, acum deputatul înfiat de marea familie romașcană și-a dovedit și talentele de bună bucătăreasă, dar și de dansatoare.

udrea bucatarie

Pe 15 aprilie, Elena Udrea a fost invitată la Kanal D, la emisiunea de can-can-uri WowBiz, acolo unde, pe modelul gangman style, a filmat pentru noua modă – Happy. “Dans nebun în platou! Elena Udrea face show” au titrat gazdele. Deputatul și-a păstrat promisiunea de a fi în tandem cu “generația în blugi”, iar ultimele apariții au și demonstrat acest lucru. După ultimele emisiuni la care a participat, Elena Udrea a plecat în Bucovina, pentru a petrece sărbătorile de Paști, împreună cu mama sa.

udrea mocanita

“După un drum de şapte ore, din care aproape două până să ies din Bucureşti, am ajuns în Bucovina. Deşi a plouat torenţial tot drumul, în Gura Humorului este vreme frumoasă. Sonia Elena, Daria şi mama deja au un coş plin de ouă pictate. Încep sărbătorile! ”, spunea, pe pagina de socializare, Elena Udrea cu o zi înainte de Înviere.

Tot sâmbătă, aceasta s-a fotografiat împreună cu mai multe femei, în timp ce prepara bucate tradiționale. Pe tot parcursul acestui pelerinaj, deputatul a purtat blugi și mai multe ii tradiționale. Elena Udrea a fost și la Sucevița, iar în prima zi de Paște s-a plimbat cu Mocănița, îndemnându-i pe români, așa cum făcea și pe vremea când era ministru al Turismului, să viziteze Bucovina. Printre pozele ce detaliază plimbarea cu Mocănița, deputatul Elena Udrea apare și în ușa locomotivei, în timp ce primește un măr verde, simbolul Partidului Mișcarea Populară.

Elena Udrea a fost așteptată săptămâna trecută și la Roman, când echipa condusă de primarul Laurențiu Leoreanu a oferit romașcanilor nevoiași plase cu produse pentru masa de Paște, dar deputatul nu a mai ajuns. (C. MATEI)