Elena Udrea, semnături din „patria” lui Arsene, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Organizația PMP Târgu-Neamț a început campania de strângeri de semnături pentru susținerea candidatului partidului, Elena Udrea, pentru alegerile prezidențiale. Vineri, 29 august, PMP Târgu-Neamț a instalat un cort pe bd. Ștefan cel Mare, unde târgnemțenii erau invitați să dea cu subsemnatul pentru candidatura Elenei Udrea la Cotroceni. Conform declarațiilor lui Dan Munteanu, vicepreședinte al organizației locale, target-ul pe oraș este de minimum 500 de semnături, însă speră că vor strânge măcar 1.000 de semnături.

„Încercăm să strângem 100 de semnături pentru această zi, iar de săptămâna viitoare vom reveni pentru a reuși să adunăm și alte semnături. Suntem încrezători că vom îndeplini target-ul”, ne-a declarat Dan Munteanu. Președintele PMP Târgu-Neamț, Viorel Bălțătescu, ne-a informat că strângerea semnăturilor pentru susținerea candidaturii Elenei Udrea la alegerile prezidențiale este o etapă importantă în campania electorală.

„Am început campania pentru strângerea de semnături, așa cum procedează și alte partide care au candidat la prezidențiale și suntem siguri că vom strânge cel puțin 1.000 de semnături pe orașul Târgu-Neamț. Avem încredere în electoratul din orașul nostru că va aprecia curajul unei femei politician de a intra într-o cursă prezidențială alături de bărbați”, ne-a declarat și Viorel Bălțătescu, liderul PMP Târgu-Neamț. (C.T. STURZU)

Articolul precedentZiua comunei Bodești – ediția I
Articolul următorCeahlăul – Chiajna 2-0 (0-0)