0:00

Într-o atmosferă încărcată de durere și tristețe, comunitatea Liceului Particular Aurora Ouatu din Piatra Neamț se confruntă cu vestea tragică a decesului tânărului Mihnea Drăgan, în vârstă de doar 19 ani. Elev în clasa a XII-a, Mihnea și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă pe strada Petru Movilă, la mai puțin de un kilometru de liceu, în drumul său spre casă (amănunte aici).

El este tânărul decedat în accidentul de motocicletă din Piatra Neamț. Mesajul transmis de diriginta sa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎntr-o postare pe pagina oficială de Facebook a liceului, colectivul de elevi, părinți și profesori și-au exprimat profundul regret și durerea imensă: „Cu profundă emoție, durere în suflet, colectivul de elevi, părinți și profesori al Liceului Particular ,,Aurora Ouatu” anunță plecarea prematură către cer a dragului nostru elev și coleg, DRĂGAN MIHNEA – clasa a XII-a. Mihnea a fost și va rămâne o rază de soare atât pentru colegi, cât și pentru profesori, un suflet pur și generos, mereu pregătit să ofere un zâmbet senin. Școala noastră a avut privilegiul de a contribui la evoluția sa, iar amintirile frumoase vor rămâne veșnic în sufletele noastre. În acest momente grele de necuprinsă tristețe, gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată, căreia îi transmitem cele mai sincere condoleanțe și multă putere. Fie ca dragostea și amintirea lui să vă însoțească mereu și să vă ofere alinare.

Ne luăm rămas-bun de la un tânăr minunat, dar spiritul lui va rămâne veșnic printre noi…DRUM LIN CĂTRE CER, MIHNEA! Ne vom aminti mereu de tine! Odihnește-te în pace!”.

El este tânărul decedat în accidentul de motocicletă din Piatra Neamț. Mesajul transmis de diriginta sa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMihnea urmase și cursuri de model la agenția Talida Models din Piatra Neamț, unde participase și la o prezentare.

Mesajul îndurerat al dirigintei: „Dragul meu, Mihnea, Cu ochii în lacrimi, cu inima grea și plină de tristețe, scriu aceste rânduri pentru a-ți aduce un ultim omagiu. Te-ai stins mult prea devreme, lăsând în urma ta o familie, un liceu și o clasă îndurerată, un gol imens în sufletele noastre. Ai fost un elev dedicat, prietenos și mereu dispus să îți ajuți colegii. Ne-ai bucurat cu zâmbetul tău, cu energia și entuziasmul tău contagios! Știm că destinul a fost nedrept și ne este greu să acceptăm că nu vei mai fi alături de noi. Amintirea ta va rămâne vie în inimile noastre, iar lecțiile pe care ni le-ai oferit prin simpla ta prezență vor fi prețuite mereu. Odihnește-te în pace, dragul meu Mihnea! Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de familia ta în aceste momente grele. Te vom purta mereu în suflet și în amintiri! CU PROFUND RESPECT ȘI REGRET, „DIRIGA”.

Denisa POPA

Foto: FACEBOOK/ Liceul Aurora Ouatu / Anca Ștefan

Articolul precedentUrs cu doi pui în comuna Bicazu Ardelean
Articolul următorCod galben de ploi în toate județele Regiunii Nord-Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.