reclama autocenter

Părinții și elevii au la dispoziție o linie telefonică ce poate fi utilizată pentru a afla informații despre desfășurarea cursurilor în noul an școlar, potrivit Ministerului Educației. Numărul de telefon 0 800 672 031 este destinat pentru obținerea lămuririlor privind modul cum se va învăța din 14 septembrie și poate fi apelat și de studenți.

La telverde 0 800 672 032 pot apela profesorii și autoritățile administrației publice locale care au nevoie de consultanță pentru a accesa fondurile europene destinate achizițiilor necesare în școli. Ministerul Educației precizează într-un comunicat de presă că telefonic „se acordă sprijin tuturor unităților de învățământ preuniversitar de stat care vor să aplice pentru achiziția de tablete, pentru uz școlar, cu acces la internet, precum și pentru alte echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul on-line”, dar și pentru „achiziția de echipamente de protecție medicală, dezinfectanți și containere sanitare mobile, achiziții decontate prin fonduri europene”.

Liniile telefonice sunt disponibile de luni până vineri, în intervalul orar 8-16. Tot pentru informare, există portalul lansat recent educatiacontinua.edu.ro , unde pot fi studiate toate documentele emise de către Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății pe această temă: norme, ghiduri, regulamente, metodologii, dar și alte documente din același areal tematic, grupate pe cicluri de învățământ/arii de interes, se precizează în comunicatul MEC.

C.I.

Articolul precedentFemeie rănită, după ce-a ratat o curbă
Articolul următorCOD GALBEN pentru judeţele Bacău şi Vaslui