0:00

Eduard Hellvig demisionează de la șefia SRI, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDirectorul Serviciului Român de Informații și-a anunțat demisia într-o conferință de presă desfășurată astăzi, 3 iulie, la ora 12.00.

Eduard Hellvig s-a declarat mulțumit de activitatea sa în fruntea serviciului de informații și a menționat că a discutat în prealabil cu președintele Klaus Iohannis și i-a comunicat decizia luată. „Este momentul să constat că obiectivele pe care mi le-am propus au fost îndeplinite.

Prin urmare pot să închei etapa de viață pe care am parcurs-o în fruntea SRI. Am discutat deschis acest lucru cu președintele.

Este o cutumă greșită la noi că cei care dețin funcții de putere să nu plece din ele decât în ultima clipă. Cred că e nevoie de un asemenea pas.

E un gest de sănătate democratică. Este sănătos pentru democrație, pentru echilibrul puterilor în stat ca un director de serviciu să aibă un mandat limitat în timp”, a declarat Eduard Hellvig citat de G4Media.

Z.C.

Articolul precedentPrimele rezultate BAC 2023 în regiunea Nord Est
Articolul următorBacalaureat 2023. Doar 11 medii de 10 în regiunea Nord-Est, înainte de contestații
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. „VANZAREA” ROMANIEI S-A FACUT CU ACORDUL SI STIINTA SRI SI SIE ! DE ACEEA SINT DE 4 ORI MAI MULTI DECAT ERAU PE VREMA RAPOSATULUI, OARE DE CE ACUM, CAND NUMAI AVEM DICTATURA?! EI AU PUS SI MANA PE TOATE AFACERILE FOSTULUI STAT COMUNIST SI CREANTELE NEINCASATE UNDE TRABUIA, ASTIA SINT PRIMII VINOVATI DE VANZAREA RESURESELOR, TERENURILOR, DISTRUGEREA ECONOMIEI NATIONALE DAR MAIA LES INROBIREA TARII PE VECI. SI VINE ASTA SA ZICA NE SI ZICA PE FATA, CA „SI-A INDEPLINIT OBIECTIVELE” , SI CUI LA STRAINUL SI VANZATORULUI SEF DE TARA SI COPII JOSHANISS? VOI CHIAR NE CREDETI CRETINI PE TOTI?

Comentariile sunt închise.