0:00

Ediția a VI-a a evenimentului preventiv “Alege Viața!” la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 2 octombrie, în parcarea centrului comercial Roman Value Centre, pompierii au fost alături de membrii Clubului Moto Mușatinii RC Roman la evenimentul „Alege Viața” – ediția a VI-a.

Acțiunea preventivă este menită să conștientizeze oamenii asupra pericolelor din trafic la care sunt expuși în special motocicliștii, dacă nu adoptă o atitudine precaută și își asumă riscuri prea mari, cum ar fi conducerea cu viteză excesivă, un comportament agresiv etc. În cadrul acestei ediții punctul culminant l-a constituit simularea unui accident între un autoturism și o motocicletă, cu două victime, dintre care una încarcerată, cu intervenția echipajelor de la Detașamentul de pompieri Roman și a celor de la Serviciul de Ambulanță Roman.

Ediția a VI-a a evenimentului preventiv “Alege Viața!” la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPublicul a fost foarte interesat de intervenția pompierilor și a cadrelor medicale de pe parcursul simulării.

“Sperăm că participanții la această activitate au înțeles cât de important este anunțarea evenimentului la 112 și acordarea primului ajutor.

𝐀𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 este mesajul transmis de pompieri prin intermediul campaniilor de informare preventivă”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentZiua Internațională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită la Centrul de Îngrijire și Asistență din Târgu Neamț
Articolul următorL2 Poli Iaşi învinge Minaur şi obţine locul 2 în clasament
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.