tg sebastian catanoiu zimbri
Sebastian CĂTĂNOIU

Miercuri, 12 august, la ora 10.00, la Centrul de Vizitare al Parcului Natural Vânători Neamț va avea loc lansarea proiectului “Ecoturism în Ținutul Zimbrului”, implementat de către Asociația „Ținutul Zimbrului”, proiect finanțat prin intermediul programului “Green Entrepreneurship – Dezvoltarea destinațiilor de Ecoturism din România”, un program comun al Romanian – American Foundation și Fundatia Pentru Parteneriat.

„Ecoturism în Ținutul Zimbrului” promovează microregiunea Ţinutul Zimbrului, care cuprinde orașul Târgu Neamț, comunele Agapia, Bălțătești, Crăcăoani și Vânători Neamț și care se suprapune peste Parcul Natural Vânători Neamț. În aceeași zi, va avea loc și o manifestare prilejuită de Ziua Zimbrului, manifestare care include în acest an și derularea a două evenimente organizate de entități partenere ale Administrației Parcului Natural Vânători Neamț.

„Ne referim la întâlnirea de deschidere a proiectului Ecoturism în Ţinutul Zimbrului (GE2/14/2015), implementat de către Asociația Ținutul Zimbrului și finanţat prin intermediul programului Green Entrepreneurship – Dezvoltarea Destinaţiilor de Ecoturism din România, un program comun al Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat, precum și la activitatea finală a proiectului Ținutul Zimbrului – Sarea în bucate (SVA-15-2015), implementat de către Fundația Ecosilvex 2000 Piatra Neamț și finanțat în cadrul Programului Spații Verzi, Componenta Arii Naturale Protejate, de către MOL România în colaborare cu Fundația pentru Parteneriat Miercurea Ciuc. Manifestarea se va derula în data de 12.08.2015, la Centrul de Vizitare al Parcului Natural Vânători Neamț, începând cu orele 10.00, conform programului anexat. Vă garantăm câteva ore plăcute presărate cu prezentări interesante, bucate gătite la fața locului, premieri, surprize pentru și din partea copiilor, etc. Dacă veţi dori să purtaţi unele piese vestimentare din portul popular, vă asigurăm că veţi aduce evenimentului nostru un plus de originalitate”, a declarat Sebastian Cătănoiu, șeful Parcului Natural Vânători. (C.T. STURZU)

Articolul precedentWeek-end cu… păstrăv! Vezi unde!
Articolul următorCopil de 4 ani decedat în accident rutier
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.