Foarte darnică de obicei cu asociațiile și ONG-urile care depun proiecte și obțin bani conform legii 350/2005, Primăria Piatra Neamț a făcut, fără să vrea, economii la bugetul local. Este vorba de peste 3,2 miliarde de lei vechi, bani pe care cei ce i-au obținut la sesiunile de finanțare din anul 2017 conform legii 350, ori nu reușit să-i cheltuiască,ori dacă i-au cheltuit, nu au reușit să-și justifice cheltuielile pentru a-i putea deconta.

Este și cazul Biroului de Comunicare și Management Integrat din cadrul Primăriei Piatra Neamț – care se ocupă de organizarea de evenimente în oraș – care a făcut economii de 29.249,44 lei, pentru că nu a reușit să cheltuiască în totalitate sumele alocate de Consiliul Local Piatra Neamț pentru organizarea unor manifestări cum ar fi Zilele Orașului sau pentru participarea Municipiului Piatra Neamț la Târgul de Turism al României. (I.Ș.)

Articolul precedentUn posibil incinerator pentru niște posibili porci morți
Articolul următorȘtire actualizată: Accident grav la Bicazu Ardelean, victime – doi bărbaţi (unul mort, altul resuscitat) o femeie şi un copil
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.