Echipe amendate pentru că nu au achitat… amenzile!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotbalul, mai ales la nivelul considerat mic, este afectat de lipsa fondurilor până şi în cele mai curente şi banale situaţii. Două echipe din Liga a V-a din Neamţ vor fi nevoite să achite amenzi, pentru că nu au plătit alte amenzi.

“Pentru neachitarea celor două cartonaşe galbene echipa Voinţa Valea Ursului se amendează cu suma de 100 de lei. (…) Pentru neachitarea cartonaşului roşu primit, echipa Voinţa Dochia se amendează cu suma de 100 de lei”, se precizează într-o informare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ.

Întrebarea este cum vor achita oare aceste penalizări, dacă nu le-au plătit nici pe celelalte, care erau mai mici?

În Liga a IV-a, victoriile în deplasare au adus şi penalizări: “Pentru primirea a câte 4 cartonaşe galbene într-un singur joc, echipele Unirea Tămăşeni şi Cimentul Bicaz sunt amendate cu câte 60 lei”, potrivit informării AJF Neamţ. Ambele formaţii au învins în etapa de duminică, 6 noiembrie: Cimentul la Tineretul Cândeşti (3-1) şi Unirea la Zimbrul Vânători-Neamţ (3-0).

În fine, tot în Liga a V-a, jucătorul Ioan Dănuţ Ţugui (Voinţa Dochia) a fost eliminat din joc, pentru fault în postură de ultim apărător, şi a fost suspendat o etapă. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: FRF)

Articolul precedenteMAG şi Poşta Română: Puncte de livrare în Neamţ şi Regiunea de Nord-Est
Articolul următor”Porți deschise” la Spitalul din Bicaz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.