hcf-piatra-neamt-4Handbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamț  înfruntă duminică, 6 noiembrie, în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului, echipa satelit a campioanei CSM București. Partida începe la ora 11:00 și contează pentru etapa a 7-a a Seriei A.

“Am avut un program greu până acum și am încercat să facem față, deși ne-a fost destul de greu din cauza unor accidentări neprevăzute. Noi ne-am propus să ne impunem și în acest meci și sper să ne atingem obiectivul“, a afirmat profesorul Dan Valentin, antrenorul echipei pietrene.

În runda precedentă, Rotaru și compania au reușit a doua victorie în campionat, câștigând cu 26-23 (14-11) la CSU Știința București.

“Echipa s-a mobilizat, a avut altă atitudine, a fost mai combativă, greșelile tehnice s-au redus și am dominat cap-coadă partida. Știința avea rezultate bune până a ne întâlni pe noi“, a mai spus Dan Valentin.

În clasament, înaintea meciului de duminică, HCF ocupă locul al optulea cu 6 puncte, iar adversarele din Capitală sunt pe poziția a patra cu 12 puncte. (Ana MOISE)