hcf-piatra-neamt-4Handbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamț  înfruntă duminică, 6 noiembrie, în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului, echipa satelit a campioanei CSM București. Partida începe la ora 11:00 și contează pentru etapa a 7-a a Seriei A.

„Am avut un program greu până acum și am încercat să facem față, deși ne-a fost destul de greu din cauza unor accidentări neprevăzute. Noi ne-am propus să ne impunem și în acest meci și sper să ne atingem obiectivul„, a afirmat profesorul Dan Valentin, antrenorul echipei pietrene.

În runda precedentă, Rotaru și compania au reușit a doua victorie în campionat, câștigând cu 26-23 (14-11) la CSU Știința București.

„Echipa s-a mobilizat, a avut altă atitudine, a fost mai combativă, greșelile tehnice s-au redus și am dominat cap-coadă partida. Știința avea rezultate bune până a ne întâlni pe noi„, a mai spus Dan Valentin.

În clasament, înaintea meciului de duminică, HCF ocupă locul al optulea cu 6 puncte, iar adversarele din Capitală sunt pe poziția a patra cu 12 puncte. (Ana MOISE)

Articolul precedentLIGA A IV-A: Bradul Borca se poate distanţa în clasament!
Articolul următorLIGA A V-A: Finalul turului de campionat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.