Pentru prima dată de la pensionarea comisarului șef Neculai Iftimie, actual deputat de Neamț, Serviciul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Neamț are șef cu acte în regulă și concurs promovat.

Este vorba despre subcomisarul Adrian Daniel Axinia, care lucrează în prezent la Biroul de infracțiuni complexe din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cunoscut și drept un foarte bun șahist, câștigător al unor concursuri organizate de MAI.

Anul trecut, în luna iunie, a mai avut loc un concurs pentru ocuparea funcției, la care s-au prezentat 5 din 8 candidați înscriși, iar cea mai mare notă a fost obținută de comisarul șef Victor Vlad, actualul șef al Poliției Târgu Neamț. Anul acesta, dl. Victor Vlad, despre care se vorbește că ar avea aspirații mai înalte, nu s-a mai înscris la concurs. La start, s-au aliniat subcomisarul Adrian Axinia, care a și câștigat funcția, cu nota 7, comisarul Vasile-Cristian Fotea, care a obținut nota 5,07, și comisarul șef Constantin Nemțanu, actualul împuternicit, care nu a susținut interviul, pentru că s-a declarat nepregătit. (C.M.)

Articolul precedentEscroci prinși în flagrant, pe punctul să primească mii de lei și euro
Articolul următorBacalaureat 2018: Extremele promovabilității în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.