ACTUALIZARE: După ce-a fost scoasă de trei ori din stop cardio-respirator, a patra oară femeia n-a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată la UPU Piatra-Neamț. Rămăsese, practic, fără sânge și inima nu mai avea ce pompa.

Între timp polițiștii au făcut primele cercetări și au stabilit că totul a fost un accident stupid. Soțul femeii a pornit motocoasa într-o magazie și, când a vrut să iasă, s-a împiedicat și a atins-o pe femeie. Motocoasa i-a secționat artera femurală. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă. (C.M.)

*********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Trei echipaje de ambulanță, inclusiv unul de terapie intensivă, sunt mobilizate la Sabasa, comuna Borca, pentru salvarea unei femei, în vârstă de 43 de ani. Încă nu este clar dacă e vorba despre un accident sau o faptă cu intenție. Cert este că femeie a fost tăiată cu o coasă sau o motocositoare chiar de soțul ei și a pierdut foarte mult sânge. Când primul echipaj medical a ajuns la ea, era deja în stare de șoc hemoragic. Ulterior, din cauza cantității mari de sânge pierdute, a intrat în stop cardio-respirator. Vom reveni cu detalii. (C.M.)

Articolul precedentUn uscător de 40 de tone de floarea soarelui a luat foc
Articolul următorLIGA A V-A: S-a înscris încă o echipă! Acum sunt 16!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.