piatra neamt sectia contagioaseDr. Valentin Goga, șeful secției de Boli infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, de peste 15 ani, a fost nevoit să părăsească funcția de conducere începând cu astăzi, 1 septembrie. Cea care a fost numită în locul său șef al secției de Boli infecțioase, este dr. Daniela Burghelea. Motivul schimbării ține de câteva neconformități găsite pe secție de către cei de la CoNAS, în timpul vizitei pentru acreditare.

„În urma vizitei CoNAS, pentru acreditarea spitalului, s-a luat această decizie de către conducerea spitalului. Eu am avut o asistentă nouă, două luni avea de când a fost pusă pe post de asistentă șefă și nu a făcut față la un set de indicatori pe care i-a cerut CoNAS. Din ce mi s-a comunicat, au fost 34 de neconformități, 8 au fost ale mele, iar restul ale asistentei șefe. În urma acestor neconformități, domnul director Ioan Lazăr a luat această decizie. Nu este o situație plăcută, dar asta nu mă împiedică pe mine să-mi fac treaba în continuare, exact cum mi-am făcut-o și până acum”, a declarat dr. Valentin Goga.

Managerul spitalului, dr. Ioan Lazăr, a declarat că această decizie s-a luat într-o ședință de comitet director, iar cei doi, dr. Goga și asistenta-șefă au fost eliberați din funcțiile de conducere. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentStrada Brâncoveanu, blocată de asfaltări
Articolul următorAvarii în lanţ la reţeaua de apă: Piatra Neamţ şi 4 comune
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.