0:00

Clubul Sportiv Ecvestru (CSE) Piatra Neamț anunță deschiderea oficială a anului competițional, duminică, 7 mai, cu începere de la ora 10:30 la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu”, cu o serie de activități hipice și artistice.

Duminică se deschide sezonul ecvestru la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Programul va cuprinde proba practică susținută în cadrul examenului de absolvire a promoției 2016-2017 de elevi ai Școlii de Echitație. În partea a doua vom organiza un concurs demonstrativ de sărituri peste obstacole și dresaj prezentat de sportivii de la Romsilva și Clubul «Frații Jderi» de la Târgu Neamț și de cei ai Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamț. Alternativ vor fi secvențe muzicale oferite de solista de muzică ușoară Teodora Sava și de Trupa de Piatra, o trupă de adolescenți„, a anunțat prof. Costache Lupu, președintele CSE Piatra Neamț.

Duminică se deschide sezonul ecvestru la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn acest sezon competițional, Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu” va găzdui 3 competiții de amploare, fiecare fiind alcătuită, la rândul ei, din două sau trei concursuri distincte: întrecerile Grand-Prix-ului României, ale Cupei Municipiului (ediția a XX-a) şi ale Cupei Fermierului vor avea loc între 13 și 15 iunie, iar cele ale Cupei TCE 3 Brazi (ediția a VIII-a) și ale Cupei Marsat (ediția a V-a) se vor desfășura între 15 și 18 iunie. A treia întrecere ecvestră, găzduită în luna august, cuprinde finala Campionatului Național de Sărituri peste obstacole și Trofeul „Virgil Bărbuceanu” (ediția a XIII-a). (Ana MOISE)

Articolul precedentGALERIE FOTO Marş în sprijinul dr. Camelia Smicală
Articolul următorLIGA A IV-A: Clasament modelat la “masa verde”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.