Locuitorii comunei Crăcăoani vor avea duminică, 1 septembrie, ocazia să se simtă bine în compania unor artişti de marcă de la nivel naţional. Administraţia locală condusă de primarul Petrică Zamfir a pregătit un program special pentru această ediţie, reuşind să aducă la ziua comunei artişti îndrăgiţi ai muzicii uşoare şi populare româneşti. Astfel, Viorica Macovei, Ansamblul etnofolcloric „Plăieşii” din Republica Moldova sau Raoul, Lorenna şi Cristi Dules sunt doar câțiva dintre artiştii care vor cânta în faţa locuitorilor din Crăcăoani.

Manifestarea va începe la orele 13 cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi din comună, după care primarul Petrică Zamfir va premia cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, va premia elevii cu rezultate bune la învăţătură şi totodată va înmâna diplomele noilor cetăţeni de onoare ai comunei.

Evident, edilul a pregătit multe alte surprize, printre care şi un foc de artificii la finalul serii.

Şi în acest an ne dorim să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor locuitorilor din comuna noastră. Îi aşteptăm pe toţi să fie alături de noi şi sperăm ca programul să fie pe placul tuturor. Acest eveniment este dedicat locuitorilor din Crăcăoani”, a declarat primarul Petrică Zamfir.

C.T. STURZU