• Constantin Lipan, directorul executiv adjunct al instituției, e la fel de scump la vedere ca un star de cinema

Știrile ziarului „Ceahlăul”, marcă înregistrată nu pot fi complete fără poziția oficială a unor instituții cheie din Neamț. Când vine rândul DSVSA Neamț, 6 zile din 7 sunt probleme la capitolul comunicare. Cel care este desemnat să se ocupe de bunul mers al acestui departament este nimeni altul decât Constantin Lipan, directorul executiv adjunct al instituției. Problema este însă că dânsul e la fel de scump la vedere ca un star de cinema. Ca să nu mai spunem cât de dificil s-a dovedit a fi să-l găsim telefonic.

dsv neamt site

Solicitările de presă, în sertar până la însănătoșire

Am trimis zilele trecute o solicitare de presă către DSVSA Neamț și am vrut să verificăm, jurnalistic, în ce stadiu de soluționare se află și când vom primi răspunsul. Pentru început, am sunat pe numărul de telefon fix al DSVSA Neamț, unde o secretară amabilă ne-a rugat să revenim, spunându-ne că domnul Lipan, responsabilul de comunicare nu se află în preajmă.

Am insistat și l-am sunat din nou (și pe telefonul de serviciu). După 8 apeluri fără răspuns, dânsul s-a sinchisit și ne-a răspuns într-un final, ca trezit din somn: “Nu sunt la serviciu. Am niște probleme de sănătate“. L-am rugat să ne spună și dacă a redirecționat solicitarea noastră de presă, în condițiile în care lucrăm într-un regim de știri și fiecare minut e prețios. Ne-a răspuns nonșalant: “Nu. Nici măcar nu am deschis e-mailul”.

E deja a doua oară când, absolut întâmplător, descoperim că domnul Lipan își ia liber pe nepusă masă, fix în timpul programului.

Ultima convorbire cu reprezentanții DSVSA Neamț a fost purtată din nou cu secretara instituției. Din nou la fel de amabilă, dânsa ne-a recomandat să trimitem solicitările de presă pe adresa oficială a DSVSA, subminând astfel, poate inconștient, puterea șefului său.

Ioana HAGI-STAN

2 COMENTARII

  1. Lipan nu doreste sa vb cu presa, Ulea Sorin directorul executiv este incompatibil si intr-o vadita stare de conflict de interese, iar cei din PNL il tin ca director, cu toate ca 9 anisori a fost sub fusta PDL-ului director executiv!!! Asta da democratie si prefectul LAZAR si DEPUTATUL URSARESCU STIU EI DE CE!! In rest, un trai si o viata la DSVSA NEAMT!!

  2. Lipan va minte ii sanatos tun,are probleme sentimentale in cartieru speranta. Primiti raspuns la email cand o zbura porcu, de comunicare se ocupa gagica .

Comments are closed.