De astăzi, 10 februarie, se reia programarea la vaccinare pentru bolnavii cronici și angajații din domeniile esențiale, amânați până acum din cauza lipsei vaccinului.

În județul Neamț se deschid 4 noi centre pentru vaccinare: în municipiul Piatra-Neamț la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza” de pe strada Alexandru Lăpușneanu, în comuna Pipirig la baza sportivă de pe Aleea Stadionului, la Cordun în Căminul cultural din satul Simionești și primul centru în orașul Bicaz ce va funcționa la blocul ANL de pe strada Piatra Corbului – arondat și locuitorilor din Bicaz Chei, Bicazu Ardelean, Dămuc, Tașca, Tarcău și Hangu. Programarea se poate face, însă, la oricare centru din țară unde sunt locuri disponibile.

„Se pot programa câte 60 de persoane pe zi, pe fiecare centru. Vaccinarea va începe din 15 februarie cu vaccin AstraZeneca, care se recomandă pentru persoane cu vârste între 18 și 55 de ani, cu rapel la 8 săptămâni”, a declarat Radu Firăstrău, șeful Direcției de Sănătate Publică Neamț.

Informații complete despre cel de-al III lea vaccin disponibil:

dsp 10feb COMUNICAT ASTRAZENECA

C.I.

Articolul precedentAsociația Ținutul Răzeșilor anunță deschiderea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M1/6B – „Investiții pentru dezvoltarea durabilă a teritoriului GAL”
Articolul următorNou tratament anti COVID-19 aprobat în SUA