„Traficul pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără blocaje cauzate de starea carosabilului sau a vremii”, anunţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, într-o postare pe Facebook.

Drumuri şi Poduri Iaşi: „Ninsori și carosabil umed în jumătatea nordică a Moldovei”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Carosabilul este umed, cu zăpadă frământată în strat de 0-2 cm spre acostament în județele Suceava, Botoșani și Neamț, uscat cu porțiuni umede și zăpadă frământată 0-1 cm spre acostament în județul Vrancea, respectiv umed cu porțiuni uscate, în restul regiunii. Cerul este acoperit, cu ninsori abundente în județul Suceava, respectiv cu ninsori slabe și moderate pe raza județelor Botoșani, Iași, Vaslui, Galați și Vrancea. Temperatura aerului este cuprinsă între -3°C (Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Piatra Neamț) și 1 – 2°C (Iași, Bârlad, Focșani, Galați)”, precizează sursa citată.

Zona de munte a județelor Bacău, Neamţ, Suceava și Vrancea se află sub avertizare COD GALBEN până pe 25 martie. DRDP Iaşi recomandă participanților la trafic să circule cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor. Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei: Dispecerat DRDP Iași – tel. 0232/213168; Dispecerat CNAIR: 021.9360, 021.264.33.33, 021.264.33.34; TELVERDE: 0800.809.360. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: DRDP Iaşi)

Articolul precedentPreşedintele României, declaraţie de presă la ora 14:00 * Link pentru transmisie live
Articolul următorCe se întâmplă cu anul şcolar? Sunt trei variante!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.