Drumul expres Piatra Neamț -Bacău, discutat de oficialități, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrefectul județului Neamț, George Lazăr, a publicat pe o rețea de socializare unele detalii despre drumul expres Piatra Neamț – Bacău. Postarea integrală o puteți citi mai jos.

Drumul expres Piatra Neamț -Bacău, discutat de oficialități, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDrumul expres Piatra Neamț-Bacău prinde contur. Un proiect de aproximativ 400 de milioane de euro de care va beneficia direct județul Neamț. Am organizat o nouă întâlnire pe această temă cu reprezentanții CNAIR, cu primarii din comunele ce urmează să fie tranzitate de acest drum, cu cei de la IPJ Neamț responsabili de siguranța rutieră si cu specialisti din cadrul aparatului Consiliului Judetean. S-a concluzionat varianta drumului expres pe tronsonul liniei albastre din proiect urmând ca în cursul lunii septembrie să se depună documentațiile pentru eliberarea certificatelor de urbanism.

Drumul expres Piatra Neamț -Bacău, discutat de oficialități, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAm avut în vedere împreună cu specialiștii și punctele de descărcare de pe drumul expres, pentru preluarea traficului greu care vine din zona Târgu Neamț si respectiv Valea Muntelui, pentru a descongestiona traficul de pe actualul drum național.

Vești bune în acest sens, pentru că lucrurile s-au mișcat cu celeritate și putem vorbi cu certitudine că drumul expres Piatra Neamț-Bacău va fi realizat în următorii ani.

Apreciez și mulțumesc Premierului României Florin Cîţu și Guvernului pentru susținerea acestui proiect de mare anvergură pentru județul Neamț”.

ZCH

Sursă foto: Facebook George Lazăr

Articolul precedentPROIECT PRIMĂRIA RĂUCEŞTI: Achiziția de echipamente din domeniul tehnologiei – IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activității didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar
Articolul următorCod roșu de vijelie pentru localități din Iași și Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.