Accidentul extrem de grav, petrecut în această seară (11 aprilie) la Filipești, în județul Bacău, pare exemplul de rețetă fatală: BMW și șofer cu permis abia luat. Se pare, însă, că la mijloc a fost și o cauză să zicem tehnică și anume o explozie de pneu, dar asta se va stabili după expertizele de rigoare. Cert este că un BMW, condus de un tânăr de 19 ani, din Roman, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit violent de un VW, condus de un bărbat de 56 de ani, din Brașov. Impactul a fost atât de puternic încât toate cele 5 persoane din ambele autoturisme (în BMW erau 4 ocupanți) au rămas încarcerate. Din păcate, eforturile medicilor de a resuscita 3 dintre victime au fost zadarnice. Atât șoferul din Brașov, cât și cel din Roman, plus un pasager, în vârstă de 18 ani, din Trifești, au murit. În BMV mai erau două fete, una de 16 ani, din Miron Costin și cealaltă de 18 ani, din Trifești, care au fost transportate la spital, în stare gravă.

În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului”, a declarat inspectorul principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al Poliției Bacău.

C.M.

Articolul precedentCasă în flăcări în Rădeni
Articolul următorUscător incendiat de un fumător, în Piatra Neamț

1 COMENTARIU

  1. Părinții acestor tineri, care le dau bolizi pe mână odraslelor, înainte de a li se fi uscat cerneala pe permisul de conducere (cum se spune) sunt în toate mințile?

Comments are closed.