Dragoș Chitic confirmă: „Nu mai candidez!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn emisiunea „Cafeaua de dimineață” de astăzi, 29 iulie, primarul de Piatra-Neamț, Dragoș Chitic a declarat că nu s-a răzgândit și că nu va candida pentru fotoliul de primar.

În schimb, a anunțat că va susține PNL Neamț în alegerile locale din luna septembrie: „Voi fi alături de PNL și voi susține un candidat potrivit pentru Piatra Neamț. Am discutat în interiorul partidului variantele de candidat care, din punctul meu de vedere, pot fi susținute și agreate de mine și sunt convins că se va merge pe o variantă de acest gen. La fel, voi fi alături de Mugur Cozmanciuc care și-a anunțat candidatura la șefia Consiliului Județean Neamț și, din punctul meu de vedere, este omul potrivit pentru județul Neamț în perioda 2020–2024 sau poate chiar mai mult de atât. Am considerat firesc să pun anumite condiții în privința candidatului PNL și sunt variante pe care le-am exclus de a fi susținute de către mine, în mod corect, de altfel și benefic pentru orașul Piatra Neamț”.

Dragoș Chitic nu a devoalat cine va fi candidatul, dar a dat de înțeles că nu va fi cel vehiculat până acum. Întreaga declarație poate fi vizionată de la minutul 35 aici .

C.I.

Articolul precedentFOTO: Un șofer și un căruțaș băuți s-au ciocnit la Girov
Articolul următorZiua Imnului adaptată pe vreme de pandemie. Galerie foto