Două zile de întâlniri la Guvern pentru investiții locale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLiderul PNL Neamț, George Lazăr și senatorul liberal Eugen Țapu Nazare au avut întâlniri în aceste zile la București cu premierul Florin Cîțu pentru a discuta atragerea de investiții în județul Neamț. În ultimele zile, prefectul George Lazăr a punctat prin postări pe Facebook importanța a două proiecte de infrastructură pe termen lung: drumul expres Piatra Neamț – Bacău și Autostrada Unirii. Investițiile avute în vedere acum vizează nevoi curente pentru mai multe localități din județ cum ar fi reparații de drumuri sau rețelele de apă.

Postarea integrală a președintelui PNL Neamț o puteți citi mai jos:

„Am participat preț de două zile, împreuna cu dl Senator Eugen Tapu-Nazare la întâlniri de lucru în cadrul Guvernului României cu dl Premier Florin Cîţu, pentru a discuta problemele stringente cu care se confruntă autoritățile publice locale din Neamț cât și planul de investiții aferent județului nostru.

Astăzi, în sedinta de Guvern, Premierul Florin Cîţu a lansat Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, un program de investiţii pentru autoritățile locale prin care vom putea să implementăm asfaltare de drumuri, canalizare și apă.

Acest program va avea un buget de 50 de miliarde de lei și se va întinde pe minim șase ani de zile.

În mod clar, investițiile necesare pentru comunități continuă și cu acest nou program care va finanța proiectele primăriilor pentru asfaltare drumuri și retele de apa și canalizare.

Florin Cîțu: este inadmisibil ca astăzi, în 2021, să nu avem drumuri asfaltate în toate localitățile, să nu avem canalizare sau apă. Sunt lucruri de bază pe care trebuia să le facem sau puteam să le avem până acum făcute. Ele trebuiau făcute acum 10, 20 de ani de zile. Le vom face în acest mandat!”.

Articolul precedentAmendă de 1500 de lei pentru firma care modernizează iluminatul public în Piatra Neamţ
Articolul următorȘtire actualizată. COD GALBEN Instabilitate atmosferică în Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.