Actualizare: Poliția Neamț a comunicat faptul că persoanele rănite sunt două femei, una în vârstă de 78 de ani și cealaltă de 63 de ani. Vinovată este o femeie, de 36 de ani, din Pângărați, care a dat în marșarier fără să se asigure și a lovit pe cele două femei. Șoferița a fost testată alcoolscopic și i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Victimele n-aveau răni grave și au refuzat să rămână internate în spital.

Știre inițială: Al treilea accident rutier din ziua de 19 mai 2019 s-a produs într-o parcare din satul Stejaru, comuna Pângărați.

După apelul la 112, din jurul orei 14, la locul solicitării s-au deplasat un echipaj SMURD-TIM cu medic și un echipaj SMURD cu paramedici de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț. Din primele informații, sunt două persoane adulte care au fost rănite de o mașină, într-o parcare din zona hidrocentralei. Cei doi răniți au fost găsiți conștienți. Vom reveni cu amănunte.

Tot astăzi, la Turturești, în jurul amiezii, s-a produs un carambol cu trei mașini, iar dimineață, în jurul orei 10.30, o mașină cu trei adulți și un copil s-a răsturnat la Timișești. Până în acest moment, Poliția Neamț nu a făcut precizări în nici unul din aceste accidente.

(C.I.)