Astăzi, 12 iulie, în cursul după-amiezei, o gospodărie din Podoleni a luat foc, cel mai probabil din cauza aragazului lăsat aprins și nesupravegheat.

Voluntarii din cadrul SVSU Podoleni au acționat cu autospeciala din dotare, lor alăturându-li-se și pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamţ.

La sosirea echipelor de intervenție flăcările cuprinseseră casa de 200 de mp aproape în întregime și exista riscul ca acestea să se extindă la anexele gospodărești și la o altă locuință din apropiere.

Din interiorul locuinței,  pompierii au scos 6 butelii.

O femeie în  vârstă de 60 de ani, a suferit ușoare arsuri la nivelul membrului superior stâng și la față, iar soțul dumneaei  (60 de ani) a suferit un atac de panică. Ambele victime au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Piatra Neamț.

Un alt bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit arsuri la nivelul membrului superior drept și la față. A fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț.

Angela Croitoru

 

Articolul precedentCasă bătrânească cuprinsă de flăcări la Țibucani
Articolul următorBătrână găsită moartă de pompieri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.